Klubmodul henter siden
KICK Begynderhold del 1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

OBS! Pga. skærpede udmeldinger fra myndighederne og DGI vedr. coronavirus udskydes opstarten af begynderholdet. Vi håber på, at kunne melde en ny opstartsdato ud den 30. marts 2020. 

Kickstart et liv som løber med Hinnerup løberne
Vil du gerne i gang med at løbe? Har du selv forsøgt flere gange, men er gået i stå eller har mistet motivationen? Så er vores løbeskole løsningen! Vores dygtige instruktører giver dig sjov, social og seriøs træning med mål om at gennemføre vores lokale løb, Djurslands Bank løbet den 11. juni. Du kan naturligvis sagtens være med i vores løbeskole, selvom du ikke ønsker at deltage i motionsløb.
 
Hinnerup løberne har tilsluttet sig det nye KICK koncept, der giver dig den bedste start på dit nye liv som løber. Tilbuddet er udarbejdet i samarbejde med DGI Løb og er målrettet voksne. Der er ikke fokus på tider, kilometer eller om du har det sidste nye skrig indenfor løbetøj. Alle kan være med uanset niveau og forudgående erfaringer.
 
Vi tilbyder dig et 12-ugers begynderprogram med to ugentlige fællestræninger, den ene om søndagen er med træner, og den anden om tirsdagen, hvor I som deltager på begynderholdet selv løber sammen i en gruppe. Der vil være en træner med i starten om tirsdagen, så I kan få en god start og der oprettes en messengergruppe eller lignende, så I kan kontakte hinanden.
 
Træningsprogrammet veksler mellem gang og roligt løb og er det, der løbes både søndag og tirsdag.
 
Vi træner dig langsomt og krydrer vores fællestræninger med moderat styrke- og balanceøvelser, så vi forebygger eventuelle skader, og derved underbygger din lyst til at løbe og ikke mindst nyde det. På længere sigt vil du opleve større overskud og glæde i hverdagen. 
   
Praktiske informationer:
Opstart: Søndag den 22. marts kl. 9.00 – mødested ved HOGs fodbold klubhus bag svømmehallen
 
Træningstidspunkter: Søndage kl. 9.00 og klokkeslet om tirsdag aftaler vi, når vi ses.
 
Vælg mellem følgende tilbud:
 
1. Løbeskole + startnummer til Djurslands Bank Løbet i Hinnerup (4 km) samt 1 års medlemskab – 150 kr.
2. Løbeskole samt 1 års medlemskab – 100 kr. 
 
Forårsforløbet afsluttes med grillaften i klubben. Hen over sommeren er klubben åben om søndagen og her fortsættes træningen med uge 12 passet. Den 16. august starter KICK begynderhold del 2 op med endnu 12 ugers forløb.  
 
Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i klubløb fra august, mens du på lige fod med øvrige medlemmer kan deltage i klubbens egne arrangementer hele året igennem. 1 års medlemsskab koster 250 kr. 
 
Hvis du allerede er medlem af klubben og kun ønsker at deltage på løbeskolen, er den gratis.   
 
Hinnerup løber T-shirt/singletter kan, hvis du ønsker en, bestilles på hjemmesiden under menuen SHOP
 
Læs mere om løbeskoleforløbet HER 
Tilmeldte
2 /30
Tilmeldingsfrist
17.05.2020
Tidspunkt
22.03.2020 kl. 09.00 - 07.06.2020 kl. 10.00
Sted
Ådalsvej 94, 8382 Hinnerup
Tilbud 1
Tilbud 2
Medlem og kun løbeskole
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'