Klubmodul henter siden
KICK Begynderhold del 1

Kickstart et liv som løber med Hinnerup løberne

Vil du gerne i gang med at løbe? Har du selv forsøgt flere gange, men er gået i stå eller har mistet motivationen? Så er vores løbeskole løsningen! Vores dygtige instruktører giver dig sjov, social og seriøs træning med mål om at gennemføre vores lokale løb, Hinnerupløbet den 6. juni, og/eller  Royal Run (5 km), som du kan tilmelde for blot 75 kr. Du kan naturligvis sagtens være med i vores løbeskole, selvom du ikke ønsker at deltage i motionsløb.
 
Hinnerup løberne har tilsluttet sig det nye KICK koncept, der giver dig den bedste start på dit nye liv som løber. Tilbyddet er udarbejdet i samarbejde med DGI Løb og er målrettet voksne. Der er ikke focus på tider, kilometer eller om du har det sidste nye skrig indenfor løbetøj. Alle kan være med uanset niveau og forudgående erfaringer.
 
Vi tilbyder dig et 12-ugers begynderprogram med to ugentlige fællestræninger. Søndagstræningen byder overvejende på en vekslen mellem gang og roligt løb, mens der om torsdagen trænes lidt tempo i kortere tid. 
 
Vi træner dig langsomt og krydrer vores fællestræninger med moderat styrke- og balanceøvelser, så vi forebygger eventuelle skader, og derved underbygger din lyst til at løbe og ikke mindst nyde det. På længere sigt vil du opleve større overskud og glæde i hverdagen. 
   
Praktiske informationer:
Opstart: Søndag den 7. april 2019 kl. 9.00 – mødested ved HOG Fodbolds klubhus bag svømmehallen
Træningstidspunkter: Søndage kl. 9.00 og torsdage kl. 18.00
 
Vælg mellem følgende tilbud:
1. Startnummer til Hinnerup Løbet samt 1 års medlemskab – 150 kr.
2. Løbeskole samt 1 års medlemskab – 100 kr. 
 
Tilvalg: Royal Run, 5 km - 75 kr. - Bemærk, at vi har et begrænset antal startnumre, så først til mølle princippet gælder her. Tilvalget er betinget af, at du har valgt enten tilbud 1 eller 2, eller at du som medlem af klubben følger KICK din løbestart forløbet.   
 
Forårsforløbet afsluttes med grillaften i klubben. Hen over sommeren er klubben åben om søndagen og her fortsættes træningen med uge 12 passet. Den 11. august starter KICK begynderhold del 2 op med endnu 12 ugers forløb.  
 
Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i klubløb fra august, mens du på lige fod med øvrige medlemmer kan deltage i klubbens egne arrangementer hele året igennem. 1 års medlemsskab koster 250 kr. 
 
Hvis du er medlem af klubben og kun ønsker at deltage på løbeskolen, er den gratis.   
 
Hinnerup løber T-shirt/singletter kan, hvis du ønsker en, bestilles på hjemmesiden under menuen SHOP
 
Læs mere om løbeskoleforløbet HER 
Tilmeldte
17 /30
Tilmeldingsfrist
21.04.2019
Tidspunkt
07.04.2019 kl. 09.00 - 23.06.2019 kl. 10.00
Sted
Ådalsvej 94, 8382 Hinnerup
Tilbud 1
Tilbud 2
Royal Run, 5 km
Medlem og kun løbeskole
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'